Over ons 2018-08-28T14:02:16+00:00
over ons: Ellen, Sisco en Chris van Rijn
over ons: Ellen, Sisco en Chris van Rijn

Ons verhaal

Aangenaam, wij zijn Ellen, Sisco en Chris van Rijn. Wij hebben een visie voor de toekomst. Een visie die ons heeft gedreven sinds het moment dat we met Van Rijn Tuinoplossingen startten in de zomer van 2016. Onze toekomst gaat over bijdragen aan geluksmomenten rondom huis door tuinergernissen duurzaam en innovatief voor u op te lossen.

We gaan met u op reis met uw ergernis als vertrekpunt. Uw verhaal en onze expertise gaan mee in de koffer en samen komen we ver. Maar als u denkt dat de eindbestemming in zicht is, zetten wij de reis nog nét verder door. Pas als we uw verwachtingen hebben overtroffen, is onze missie geslaagd en kunnen wij met een gerust hart op doorreis.

Waar gaat de reis naartoe? U mag het zeggen!

Ons bedrijf in cijfers

31
Tuinen aangelegd en als 3D tuinontwerp gepresenteerd

6
Interessante blogs geschreven om onze kennis met u te delen

267
Paar handschoenen versleten

470
Kuub aarde verzet

281
Km voegen langdurig onkruidvrij gemaakt

Ons team

Sisco van Rijn

Sisco van Rijn (54)
Directeur | Tuinspecialist | Uitvoeren van tuinwerkzaamheden

“Na ruim 30 jaar ervaring in het openbaar groen, waarvan 10 jaar als directeur bij een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf, heb ik de stap gezet om samen met mijn echtgenote en zoon een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn speerpunten zijn kwaliteit, duurzaamheid en transparantie, waarbij u als klant op nummer één staat. Het geeft mij veel voldoening als het eindresultaat van een klus de klant gelukkig maakt. Naast het voeren van directie ben ik hoofdzakelijk zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden in uw tuin. Dat doe ik samen met mijn zoon.”

Chris van Rijn

Chris van Rijn (27)
Marketing & Sales | 3D tuinen ontwerpen | Uitvoeren van tuinwerkzaamheden

“Mijn achtergrond ligt in het toerisme, waar het bieden van service en het creëren van beleving al jaren als kernwaarde is verankerd. De groenbranche is nog vrij traditioneel georganiseerd, er wordt vooral gedacht vanuit het ondernemerschap en weinig vanuit de klantbehoeften. Dat wil ik graag anders doen. Het is mijn uitdaging om vernieuwende concepten rondom het oplossen van tuinergernissen te ontwikkelen en deze op een frisse manier aan u te presenteren op onze website. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze 3D tuinontwerpen en voer ik samen met mijn vader Sisco de meeste werkzaamheden in uw tuin uit. Ik overtref graag de verwachtingen. Mag ik dat voor u ook doen?”

Ellen van Rijn

Ellen van Rijn (54)
Administratie | Klantrelaties

“Al heel wat jaren dacht ik achter de schermen mee met het werk van mijn echtgenoot. Eerst toen hij nog in loondienst was en later als zelfstandig ondernemer. Ik vind het een hele leuke uitdaging om als gezin tuinergernissen voor particulieren op te lossen. Mijn administratieve ervaring, opgedaan tijdens het vele vrijwilligerswerk wat ik doe, kan ik daar goed bij gebruiken. Mailt of belt u mij om uw tuinwensen of -problemen kenbaar te maken?”

Waar wij voor staan

Wij geloven dat het oplossen van tuinergernissen u blij maakt. Onze missie is van uw huis een thuis te maken en bij te dragen aan waardevolle geluksmomenten met diegenen die belangrijk voor u zijn. Dat doen we door u innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame oplossingen te bieden die u niet bij andere dienstverleners in onze branche kunt vinden. Wij zijn pas tevreden als na onze komst thuis zijn voor u nog prettiger voelt. Wij gaan niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook de weg daarnaartoe moet prettig zijn. We staan voor een no-nonsense aanpak: heldere communicatie, transparantie over prijzen en een strikte naleving van afspraken. Van begin tot eind betrekken we u bij wat we doen. En bij moeilijke keuzes geven we u deskundig advies. We geven graag nét iets meer dan u van ons verwacht. Zo maken wij u gelukkig.

Lees reviews op onze Klanten Vertellen pagina door op de onderstaande button te klikken.

Waar onze klanten zich bevinden