Projecten 2018-02-27T15:18:26+00:00

Projecten

U vindt hier een overzicht van onze projecten, zoals 3D tuinontwerpen, tuinaanleg nieuwbouw, tuinrenovatie en het langdurig onkruidvrij maken van bestratingen. Heeft u een vraag over één van onze projecten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We geven u graag persoonlijk een degelijk advies en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u op.

3D tuinontwerpen

Wij ontwerpen standaard in 3D. Bij ons geen lastig te begrijpen bovenaanzichten met lijnen op ruitjespapier, maar sprekende platen die tot de verbeelding spreken. We kleden uw tuin in het ontwerp aan met meubels en accessoires, voor de ultieme tuinbeleving!

Landelijk-moderne nieuwbouwtuin Sambeek / Boxmeer

Boerenkarakter gecombineerd met strakke lijnen. Terrasoverkapping, moestuin, gazon, plantenborders, schutting en voortuin met oprit.

Landelijk-moderne nieuwbouwtuin Bergen op Zoom

Gazon, sierheesters, luxe bestrating, exclusieve overkapping met loungehoek, eettafel en bar, voortuin met picknicktafel, een oprit en een tuinafscheiding van gaashekwerk.

Tuinrenovatie villa Breda

Oprit met parkeerplaatsen, keramisch terras met gemetselde en afgestucte plantenbakken, tuinpaden, plantenborders, tuinkas, tuinschuur met afdak voor fietsen.

Tuinrenovatie Wellseind

Grote luxe gemetselde en afgestucte vijver, terras met glazen overkapping, gazon, siergrassen, sierheesters, volwassen bomen, verlichtingsplan.

Tuinrenovatie Goirle

Onderhoudsvriendelijk, keramische tegels, tuinschuur met afdak, poort, composiet vlonder, polyester plantenbakken, houten panelen tegen de muren.

Tuinrenovatie Leende

Onderhoudsvriendelijk, betontegels, tuinschuur met afdak en containeropslag, plantenborder, eendenkooi, schutting, poort.

Tuinaanleg nieuwbouw

Woont u in een nieuwbouw woning waar de tuin nog moet worden aangelegd? Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een droomtuin binnen uw budget. We gaan voor kwalitatief goede materialen en bewezen bouwconstructies en werken samen met specialisten, zoals een ambachtelijke timmerman en een gecertificeerde elektricien. En dat ziet u terug in het resultaat. Jaren genieten van een prachtige buitenruimte!

Strakke en moderne tuin Oosterhout

Aanbrengen keermuur met trap en bloembakken van stapelblokken, aanleg keramisch terras en het maken van een nieuw gazon.

Tuinrenovatie

Bent u uw oude tuin beu? Voldoet deze niet meer aan uw wensen en behoeften? Is de stijl uit de tijd geraakt? Of is de tuin gewoon aan een grondige opknapbeurt toe? Wij halen uw oude tuin leeg en gaan met u uw tuinwensen aan de slag. We komen samen met u tot een prachtig ontwerp en een goede materiaalkeuze en bouwen de tuin daarmee weer voor u op. Het resultaat zal u verbazen!

Landelijke voortuin Udenhout

Voortuin, bestrating reinigen en langdurig onkruidvrij maken, beplanting rooien, nieuwe beplanting zetten, bomen snoeien.

kosten tuinaanleg: luxe gezinstuin

Moderne loungetuin Strijen

Achtertuin, beschoeiing, keermuur, strakke gemetselde vijverbak, plantenbak, en trap, luxe overkapping met composiet vlonder, Cortenstaal plantenbakken, gazon, beplanting, robotmaaier, terras met keramische tegels.

Villatuin Breda

Heerlijk dineren, relaxen en borrelen op een nieuw terras van keramische tegels, omsloten door gemetselde en afgestucte plantenbakken voor een intieme sfeer.

kosten tuinaanleg: klein en eenvoudig

Oprit tussenwoning Oosterhout

Verwijderen en afvoeren oude bestrating en aanleggen van nieuwe oprit met betontegels in een mediterraanse kleur.

Achtertuin Vught

Rooien en afvoeren oude beplanting, zetten van nieuwe beplanting, aanleg nieuw keramisch terras.

Langdurig onkruidvrije bestratingen

Heeft u last van onkruid in de voegen van uw bestrating? Wij lossen dit probleem langdurig voor u op met 3 jaar garantie! We reinigen uw bestrating intensief met hoge waterdruk, zodat de originele kleuren weer gaan leven en de voegen met onkruid worden weggespoeld. We voegen uw bestrating daarna op met Van Rijn Voegmortel. U kunt uw bestrijdingsmiddelen de deur uit doen en heeft ook geen onkruidbrander of -krabber meer nodig. Genieten van langdurig onkruidvrije bestrating.

Achtertuin tussenwoning Best

Onkruid verwijderen uit voegen en intensief reinigen van gebakken waalformaat stenen inclusief aanbrengen Van Rijn Voegmortel.

kosten tuinaanleg: premium villatuin

Villatuin Schoten (België)

Het intensief reinigen van 600 m2 gebakken sierbestrating en aanbrengen van Van Rijn Voegmortel.

Reclamebureau X-Ingredient Den Bosch

Parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel langdurig onkruidvrij maken met 3 jaar garantie.

Onkruidvrije-bestrating-oprit-koppelstones-vught

Oprit en tuinpaden Vught

Het met hoge waterdruk schoonmaken van koppelstones en invoegen met onze eigen zandkleurige Voegmortel voor een langdurig onkruidvrij en luxe ogend resultaat.