Tuinontwerp Goirle 2017-12-20T13:10:31+00:00

Tuinontwerp Goirle

Voor een tuinrenovatie bij een tussenwoning in Goirle hebben wij dit 3D ontwerp gemaakt. De tuin heeft naar wens van de bewoners meer gebruiksfuncties gekregen, zoals een composiet vlonder met loungeset, een terras met eettafel en plantenbakken en een tuinschuur met overkapping. Ook is een nieuwe poort als achteringang geplaatst en zijn houten panelen tegen de muren bevestigd om meer sfeer in de tuin te brengen.

We hebben gekozen voor langwerpige en lage polyester plantenbakken om de verschillende gebruiksfuncties in de tuin van elkaar te scheiden zonder afgesloten ruimtes te creëren. In de tuinschuur kunnen ’s winters tuinmeubels worden opgeborgen en ook de fietsen kunnen er gemakkelijk staan. De overkapping dient als afdak bij de poort, men komt zo altijd droog en beschut de tuin binnen.

De tegels die we hebben gekozen zijn keramisch en in een lichtgrijze kleur uitgevoerd. Deze tegels, in de maat 60 bij 60, geven een luxe en exclusieve uitstraling. Deze relatief kleine tuin is zo waar een paradijselijke plek geworden waar volop kan worden genoten zonder veel tuinonderhoud!

We hebben ook de aanleg van deze tuin uitgevoerd, bekijk dat project hier.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Tuinontwerp regio Goirle

  • Tilburg
  • Biest-Houtakker
  • Hilvarenbeek
  • Gorp
  • Nieuwkerk
  • Riel
  • Alphen
  • Moergestel

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt tuininspiratie en informatie over tuinontwerp en tuinaanleg via e-mail.