Tuinontwerp Leende 2018-01-22T10:16:16+00:00

Tuinontwerp Leende

Voor een tuinrenovatie bij een hoekwoning in Leende hebben wij dit 3D ontwerp gemaakt. De tuin heeft naar wens van de bewoonster meer gebruiksfuncties gekregen, zoals nieuwe bestrating, een nieuwe schutting met poort als tuinafscheiding, een eendenkooi, een plantenborder en een afdak, tuinschuur en containeropslag van hout. De tuin is met dit ontwerp onderhoudsvriendelijker en weer helemaal van deze tijd.

We hebben gekozen voor 60 bij 30 betontegels in een mediterraanse en warme kleur. De tuinschuur met afdak en containeropslag is op maat ontworpen en helemaal afgestemd op de wensen van de bewoonster.

We hebben ook de aanleg van deze tuin uitgevoerd, bekijk dat project hier.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Tuinontwerp regio Leende

  • Heeze
  • Strabrecht
  • Sterksel
  • Soerendonk
  • Valkenswaard

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt tuininspiratie en informatie over tuinontwerp en tuinaanleg via e-mail.