Tuinrenovatie Udenhout 2018-01-22T10:16:45+00:00

Tuinrenovatie Udenhout

Bij dit karakteristieke pand uit 1922 in Udenhout, het thuis van meesterschilder Corné de Beer, hebben we de voortuin opgeknapt. Voor een betere uitkijk op de woning hebben we de leilinden teruggesnoeid en twee van de vier vormtaxussen gerooid. Ook de andere beplanting werd grotendeels verwijderd. We hebben de ondergrond verbeterd door deze te spitten en te bemesten met een goede laag tuinaarde. De wens was om de traditionele witte en rode kleuren van de raamluiken te laten terugkomen in de nieuwe beplanting. We hebben daarom gekozen voor witte en rode Camelia’s die bloeien in verschillende seizoenen. De bonsaivormige Camelia in het midden is een prachtige eyecatcher die de tuin karakter geeft.

De bestrating is intensief gereinigd en ingevoegd met Van Rijn Voegmortel voor een langdurig onkruidvrij effect. Het aanzicht op de fraaie gevel is prachtig geworden, nietwaar? We hopen dat we een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan het woongenot van de bewoner.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Tuinrenovatie regio Udenhout

  • Berkel-Enschot
  • Haaren
  • Oisterwijk
  • Biezenmortel
  • Helvoirt

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

Projecten in de buurt

kosten tuinaanleg: klein en eenvoudig

Tuinrenovatie Oisterwijk

Voor de bewoonster van een hoekwoning in Oisterwijk hebben wij een nieuwe oprit en een nieuw tuinpad vanaf de straat naar de voordeur gerealiseerd. Bij zowel de oprit als het tuinpad is gekozen voor een 30 bij 60 betontegel met een gemêleerde toplaag.

Lees verder…

Tuinrenovatie Vught

Bij deze vrijstaande woning in Vught hebben we een tuinrenovatie uitgevoerd. De bewoners wilden graag een nieuw terras voor een loungeset in hun achtertuin, met zon in de middag. Andere wensen waren om in de achtertuin een aantal plantvakken met taxushagen te verwijderen en te vervangen met nieuwe beplanting en om de bestrating rondom het huis te reinigen en in te voegen met Van Rijn Voegmortel.

Lees verder…

Langdurig onkruidvrije bestrating Den Bosch

Het bedrijf X-Ingredient is gehuisvest in een statig pand in Den Bosch met aan de voorzijde een oprit met aantal parkeerplaatsen met gebakken waalformaat stenen. Het bedrijf krijgt veel zakelijk bezoek dat hier parkeert en vanaf deze zijde het pand betreed. Het onkruid tegen de gevel en op de parkeerplaatsen deed het warme welkom bij dit bedrijf enigszins teniet. Daarom besloot X-Ingredient te investeren in Van Rijn Voegmortel.

Lees verder…

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt tuininspiratie en informatie over tuinaanleg via e-mail.