Thematuinen 2018-01-22T10:35:12+00:00

Tuininspiratie en voorbeeldtuinen

Sloop oude tuin en aanleg thematuin volgens inspirerend 3D tuinontwerp voor een vaste prijs per m2!*

Heeft u geen idee wat voor tuinontwerp u zoekt of heeft u bepaalde wensen, maar vindt u het lastig om die te visualiseren? Wij inspireren u gratis met diverse 3D tuinontwerpen.

De kindvriendelijke tuin

€ 132,95 per m2 incl. BTW

De moderne loungetuin

€ 159,95 per m2 incl. BTW

De stijlvolle buitenkamer

€ 159,95 per m2 incl. BTW

De weelderige vijvertuin

€ 138,95 per m2 incl. BTW

De eenvoudige groene tuin

€ 99,95 per m2 incl. BTW

Sluiten onze 3D tuinontwerpen niet aan bij uw smaak of behoeften? Geen probleem, wij vertalen uw wensen graag naar een maatwerk tuin.

Een vaak gehoorde ergernis is dat hoveniers en tuinarchitecten dure maatwerk oplossingen bieden voor het vertalen van tuinwensen. Een ‘custom’ tuintekening is een fijne service, maar kost u ook een deel van uw budget. U betaalt er direct voor of deze kosten worden verrekend in de aanleg. En vaak krijgt u een minder duidelijk 2D-bovenaanzicht voorgeschoteld, waarbij u over grote verbeeldingskracht moet beschikken om te begrijpen wat voor tuin u eigenlijk krijgt. Een andere ergernis bij maatwerk is dat de aanlegfase achteraf duurder blijkt dan u was verteld. Dat kan ook anders, vinden wij.

Wij introduceren Van Rijn Thematuinen met een vaste prijs per m². U kunt daarbij uiterste prijstransparantie en heldere voorwaarden verwachten. We inspireren u gratis met 3D-tuinontwerpen. U maakt een keuze en wij starten gegarandeerd met de werkzaamheden (verwijderen oude tuin of direct aanleggen thematuin) binnen 14 werkdagen. Een tuinkalender met tips en tricks voor het onderhoud is inbegrepen. We presenteren u vijf uiteenlopende ontwerpen, bijvoorbeeld afgestemd op kinderen, op luxe of juist op eenvoud en variërend in stijl van strak en modern tot natuurlijk en weelderig. We hebben gekozen voor 3D-animaties in plaats van platte bovenaanzichten om onze ideeën tot de verbeelding te laten spreken. We zijn uitgegaan van vaak voorkomende maatvoeringen, maar het is geen enkel probleem als de maten van uw tuin afwijken. Onze prijsstelling is immers vastgelegd in een prijs per vierkante meter. Spreekt één van deze ontwerpen u aan? Dan kunt u kleine wijzigingen doorvoeren in een kosteloze correctieronde. En als de vorm van uw tuinoppervlak sterk afwijkt van ons ontwerp, dan leveren wij u gratis een aangepast bovenaanzicht.

Heeft u al een tuin en dient die voor aanvang van de aanleg van een thematuin eerst verwijderd te worden? Ook daarvoor rekenen wij een vaste prijs per m². U weet dus precies waar u aan toe bent!

*Bekijk de voorwaarden m.b.t. onze thematuinen hier en onze Algemene Voorwaarden hier.

De voordelen van uw thematuin op een rijtje

  • Wij inspireren u gratis met een kant-en-klaar en eigentijds 3D-ontwerp
  • Wij passen het 2D-bovenaanzicht kosteloos aan als de vorm van uw tuin significant afwijkt
  • U betaalt geen ontwerpkosten en mag in 1 correctieronde kosteloos kleine wijzigingen doorgeven
  • U betaalt een vaste prijs per m², zowel voor verwijdering van uw oude tuin als nieuw aanlegwerk
  • Wij starten de aanleg van de werkzaamheden gegarandeerd binnen 14 werkdagen
  • U ontvangt een gratis tuinkalender met tips en tricks voor het onderhoud

Brochure-aanvraag
Wilt u meer informatie ontvangen? Wij sturen u graag onze digitale brochure ‘Thematuinen van Van Rijn Tuinoplossingen’ per e-mail.

De toepassing van een thematuin op uw situatie
We snappen dat onze ontwerpen niet altijd exact toepasbaar zijn op uw perceelsituatie. Als de vorm van uw tuinoppervlakte behoorlijk afwijkt van ons ontwerp, bijvoorbeeld als u in een hoekwoning woont of als uw erfgrens schuin loopt, verzorgen wij voor u kosteloos een plat bovenaanzicht van uw tuinoppervlakte met daarin een aangepaste indeling van ons ontwerp getekend. U heeft te allen tijde recht op één gratis correctieronde waarin u kleine wijzigingen mag doorvoeren. U leest meer over de aard van toegestane wijzigingen in onze voorwaarden.

Verwijderen oude tuin: 
€14,95 per m² *

Wilt u één van onze thematuinen als tuinrenovatie? Geen probleem, wij verwijderen uw oude tuin tegen een scherp en vast tarief. We leveren de tuinoppervlakte leeg en bouwklaar op, zodat we kunnen starten met de aanlegfase.