Carport 2018-01-22T10:13:28+00:00
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd

Carport

“In mijn nieuwe carport staat mijn auto altijd droog en veilig voor hagel en storm. Geen last meer van vogelpoep en bevroren ruiten. Een carport van Van Rijn Tuinoplossingen paste in mijn budget en is een prima alternatief voor de duurdere garage die ik aan huis wilde bouwen. Door het ontbreken van wanden heb ik veel lichtinval en veel ruimte rondom mijn auto. Mijn auto is onder de carport ook altijd snel droog door de wind. Geen roestvorming zoals in een vochtige en afgesloten garage dus. De wetgeving viel me tevens mee. Ik heb nu een braakliggend stuk tuin dicht op de perceelsgrens kunnen gebruiken, wat met een garage niet mogelijk was. Ik ben erg tevreden!”

Carports ontwerpen en bouwen is onze specialiteit. Bent u van plan om een carport te laten plaatsen of oriënteert u zich op de mogelijkheden? U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een professioneel advies of een afspraak. We luisteren aandachtig naar uw wensen.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Gratis offerte aanvragen

Waarom voor ons kiezen?

Wij dragen graag bij aan het geluk dat u thuis ervaart. Waarom wordt u blij van een carport door Van Rijn Tuinoplossingen? Dit is waar wij voor staan.

  • Ruim 30 jaar ervaring in maatwerk tuinprojecten
  • Prettige communicatie en duidelijke afspraken
  • Uw wensen centraal, deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Hier bevinden onze klanten zich

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Een houten carport aan huis met gedeeltelijk zijwanden en een schuin dak

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Een grote vrijstaande carport van hout met fundering, tuinschuur, puntdak en dakpannen

Gratis offerte aanvragen

Wat zijn de prijzen?

De kosten waar u rekening mee moet houden, hangen voornamelijk af van:

  • De grootte en ondergrond
  • De materiaalkeuze en het afwerkingsniveau
  • Specifieke wensen, zoals wanden, kozijnen, ramen, fundering etc.

Een kleine carport kost bij ons ongeveer €2500,- inclusief materiaal en aanleg. Wat een carport kost, is afhankelijk van wat u wenst. U vindt bij ons inspiratie voor uiteenlopende mogelijkheden en we geven advies bij lastige keuzes. En natuurlijk leveren we u graag een vrijblijvende offerte aan. Neemt u contact met ons op?

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

Houten carport bouwen – ambachtelijk vakmanschap

Als u voor ons kiest, leveren wij u een maatwerk houten carport van uitstekende kwaliteit en een mooie uitstraling. In samenwerking met onze ambachtelijke timmerman verzorgen wij een prachtig eindresultaat waar u jaren plezier van heeft. U ziet uw wensen terug in een persoonlijk ontwerp. En geen prefab bouw, maar bij u op locatie met veel vakmanschap en liefde gezaagd en in elkaar gezet. En dat garandeert een lange levensduur.

Als u kiest voor hout, zijn er veschillende opties die passen bij uiteenlopende leefstijlen. Klassiek, landelijk of juist modern en strak. Wij adviseren u graag in de keuze voor een bepaalde soort hout met de look en eigenschappen die bij u passen. We vertellen u over duurzaamheidsklasses, onderhoudsbehoefte, prijs en uitstraling.

Maatwerk carport van hout laten bouwen? Neem contact op!

Een carport laten plaatsen in uw regio

Wij plaatsen carports in onder andere de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Deurne, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Boxmeer, Tiel, Dordrecht, Waalwijk, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Antwerpen, Turnhout, Geel en Hoogstraten.

Laat u het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.