Houten schuur 2018-01-22T10:12:45+00:00
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd

Houten schuur

Voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen, motor, kinderspeelgoed, tuingereedschap of andere eigendommen is een houten schuur ideaal. Ruimte heeft u immers nooit genoeg. Als u geen garage of zolder heeft of daar niet al uw spullen kwijt kunt, is een houten schuur een mooie aanvullende bergruimte.

Bent u van plan om zo’n houten tuinberging te laten plaatsen of oriënteert u zich op de mogelijkheden? U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een professioneel advies of een afspraak. We luisteren aandachtig naar uw wensen en ontwerpen en bouwen een tuinschuur naar uw wens en smaak.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Gratis offerte aanvragen

Waarom voor ons kiezen?

Wij vinden de reis die we met u als klant maken minstens zo belangrijk als de eindbestemming, een mooie en duurzame houten schuur. We vertellen u waarom wij bijdragen aan geluksmomenten rondom huis.

  • Ruim 30 jaar ervaring in maatwerk tuinprojecten
  • Prettige communicatie en duidelijke afspraken
  • Uw wensen centraal, deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Hier bevinden onze klanten zich

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Een grote vrijstaande houten schuur met stenen fundering, puntdak en dakpanplaten

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Een kleine houten schuur aan huis met plat dak

Gratis offerte aanvragen

Wat zijn de prijzen?

De kosten voor het laten maken van een houten schuur zijn vooral afhankelijk van:

  • De grootte en ondergrond
  • De materiaalkeuze en het afwerkingsniveau
  • Specifieke wensen, zoals kozijnen, ramen, deuren, isolering, fundering etc.

Wij maken maatwerk veranda’s in de prijsklasse €2500,- en duurder (levering materialen en bouw). Wat een veranda kost, hangt sterk af van uw wensen. We inspireren u graag met verschillende mogelijkheden en adviseren u bij moeilijke keuzes. En we stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Neemt u contact met ons op?

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

5 tips voor de inrichting van uw houten schuur ontvangen?
U ontvangt de tips per e-mail.

Houten garage, tuinschuur of tuinberging

U kunt van ons een prachtige houten veranda overkapping op maat verwachten. Hiervoor werken wij samen met een kundige…

De keuze voor hout is nooit een verkeerde. De natuurlijke uitstraling past bij veel smaken, van klassiek en landelijk tot strak en modern. Er zijn meerdere opties, uiteenlopende soorten hout met verschillende eigenschappen, zoals duurzaamheidsklasse, onderhoudsbehoefte, prijs en uitstraling. U leest in onze blog wat voor soort hout past bij uw wensen en smaak. U leest ook over de voordelen en nadelen van verschillende soorten hout.

Schuur met overkapping

Wilt u uw houten schuur niet alleen als opbergruimte gebruiken? Schuren met overkappingen winnen aan populariteit. U beschikt jaarrond over een fijne buitenkamer waar u kunt relaxen, werken, dineren en borrelen. Genieten van buiten met alle comfort van binnen. Ontspannen, tot rust komen en nieuwe energie opdoen. U verlengt uw buitenseizoen. In een maatwerk schuur met overkapping door Van Rijn Tuinoplossingen beleeft u geluksmomenten met uw gezin, vrienden en familie.

Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk, bij ons geen prefab!

Er zijn vele aanbieders van prefab houten schuren, garages en tuinbergingen. Echter, de houtkwaliteit en bouwwijze daarvan zijn vaak niet duurzaam. Na een aantal jaar begint het hout te rotten of gaat het zetten, waardoor deuren en ramen niet meer goed openen en sluiten. Wij werken daarom samen met een gerenommeerde timmerman die zijn ambacht verstaat. U krijgt van ons maatwerk. Het hout wordt ter plekke bij u op locatie gezaagd en geschroefd. Met liefde en passie, dat ziet u terug in het resultaat.

Een houten schuur laten plaatsen in uw regio

Wij plaatsen houten schuren in onder andere de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Deurne, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Boxmeer, Tiel, Dordrecht, Waalwijk, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Antwerpen, Turnhout, Geel en Hoogstraten.

Laat u het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.