Pergola 2018-01-22T10:13:36+00:00
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd

Pergola

“Van Rijn Tuinoplossingen heeft onlangs een houten pergola voor mij gebouwd. Het is een prachtig decoratief element in mijn tuin, de aankleding die ik zocht. De pergola zorgt voor hoogte en een spannende kijklijn. Onder de pergola heb ik nu een intieme ruimte die visueel niet is afgeloten, ideaal. Ik kan nu ook verticaal tuinieren, want de houtconstructie is een ideaal klimrek voor mooie bloemen en kruiden. Als de planten langs de palen en het dak straks zijn volgroeid, kan ik heerlijk beschut zitten. Geen last van de zon en wind. Ik ben er heel blij mee!”

Voor het ontwerpen en laten bouwen van een kwalitatief goede houten pergola bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte ontvangen? U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een professioneel advies of een afspraak. We luisteren aandachtig naar uw wensen.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Gratis offerte aanvragen

Waarom voor ons kiezen?

Wij dragen graag bij aan het geluk dat u thuis ervaart. Waarom wordt u blij van een pergola door Van Rijn Tuinoplossingen? Dit is waar wij voor staan.

  • Ruim 30 jaar ervaring in maatwerk tuinprojecten
  • Prettige communicatie en duidelijke afspraken
  • Uw wensen centraal, deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Hier bevinden onze klanten zich

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Een grote pergola rond het terras van een prachtige boerderij

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Een kleine pergola met vlonder in een achtertuin

Gratis offerte aanvragen

Wat zijn de prijzen?

De kosten waar u rekening mee moet houden, hangen voornamelijk af van:

  • De grootte en ondergrond
  • De materiaalkeuze en het afwerkingsniveau
  • Specifieke wensen, zoals wanden, kozijnen, ramen, fundering etc.

Een kleine pergola kost bij ons ongeveer €1000,- inclusief materiaal en aanleg. Wat een pergola kost, is afhankelijk van wat u wenst. U vindt bij ons inspiratie voor uiteenlopende mogelijkheden en we geven advies bij lastige keuzes. En natuurlijk leveren we u graag een vrijblijvende offerte aan. Neemt u contact met ons op?

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

Houten pergola bouwen – ambachtelijk vakmanschap

Wilt u niet kiezen voor prefab en gaan voor ambachtelijke kwaliteit? Onze timmerman is een waar vakman en maakt precies wat u wenst. Zijn afwerkingsniveau ziet u terug in het resultaat, altijd goed verzorgd en van uitstekende bouwkwaliteit. En dat garandeert een lange levensduur. Voor we van start gaan met de bouw van uw pergola, vertalen we uw wensen naar een persoonlijk ontwerp.

Maatwerk pergola van hout laten bouwen? Neem contact op!

Een pergola laten plaatsen in uw regio

Wij plaatsen pergola’s in onder andere de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Deurne, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Boxmeer, Tiel, Dordrecht, Waalwijk, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Antwerpen, Turnhout, Geel en Hoogstraten.

Laat u het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.