Terras aanleggen 2018-01-22T10:27:03+00:00
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd

Terras aanleggen

U wilt een terras aanleggen en zoekt daarvoor een professional? Wij informeren u over de mogelijkheden, zoals hout, composiet, terrastegels of een overdekt terras. We geven u graag persoonlijk een degelijk advies. Als u wilt, brengen we een vrijblijvende offerte uit voor de leverantie van het materiaal en het aanleggen van uw terras. We gaan graag samen met u bij onze vaste leveranciers kijken om de juiste materialen uit te zoeken. Terras aanleggen is één van onze specialiteiten. Zullen we even bellen om uw wensen door te nemen?

Woont u in Noord-Brabant, Zeeland, Limburg, Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland of Vlaanderen? En wilt u een terras laten aanleggen of oriënteert u zich op de mogelijkheden? Als u contact met ons opneemt, staan we u graag persoonlijk te woord. We luisteren graag naar uw wensen.

Laat uw terras deze winter nog aanleggen, dan kunt u in het voorjaar direct genieten!

Maak uw keuze: Hout | Composiet | Overdekt | Terrastegels leggen

Gratis telefonisch adviesgesprek aanvragen

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk en prettige communicatie
  • Deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie
composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Hier bevinden onze klanten zich

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Werk in uitvoering: ambachtelijk vakmanschap en onze liefde voor details

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Wij zijn Ellen, Sisco en Chris van Rijn en wij lossen uw tuinergernissen op. Aangenaam!

Gratis offerte aanvragen

HoutComposietTegelsOverdektAnders

Wat zijn de prijzen?

De kosten voor het laten aanleggen van een terras zijn vooral afhankelijk van:

  • De grootte en ondergrond
  • De materiaalkeuze en het afwerkingsniveau
  • Het aantal zaagstukken (bijvoorbeeld bij schuine zijden)
  • Specifieke wensen, zoals waterafvoer

Wat een terras, hangt sterk af van uw wensen. We inspireren u graag met verschillende mogelijkheden en adviseren u bij moeilijke keuzes. En we stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Neemt u contact met ons op?

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

HoutComposietTegelsOverdektAnders

Houten terras

Een houten terras geeft een robuuste uitstraling en past zowel in landelijke en natuurlijke tuinen als in moderne en strakke tuinen. U kunt kiezen uit verschillende splintervrije houtsoorten, elk met eigen voordelen en nadelen. Daarover leest u meer in onze blog. Wij maken uw terras geheel op maat, aangepast naar uw smaak en wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een verhoogd vlonderterras te laten aanleggen, maar gelijkvloers is ook mogelijk. Het terras kan eventueel deels over water hangen. U kunt ook kiezen voor een omheining of railing. Wat u ook kiest, wij werken ambachtelijk en met liefde. En dát ziet u terug in het resultaat! Laat u ons weten wat uw wensen zijn?

Composiet terras

Wilt u een terras met een soortgelijke uitstraling als hout, maar met de gemakken van kunststof? Dan is composiet een goede keuze. Composiet terrasplanken worden gefabriceerd door gemalen houtvezels te mengen met kunststof. In onze blog leest u meer over de voordelen van composiet ten opzichte van hout. Een vlonderterras met composiet heeft een strakke en moderne uitstraling, maar past zeker ook in een landelijke en natuurlijke tuin als u houdt van een combinatie van stijlen. Laat u het ons weten als u advies of een offerte wilt ontvangen?

Overdekt terras

Wilt u een nieuw terras dat overdekt is? We bieden verschillende mogelijkheden aan. Heeft u al eens gedacht aan een terrasoverkapping? Wij bouwen overkappingen van hout geheel voor u op maat, u profiteert van ambachtelijk vakmanschap. Als u liever een aluminium of kunststof overkapping wilt, kunnen wij deze voor u prefab leveren en monteren. U kunt een overdekt terras aan huis laten maken, maar vrijstaand in uw tuin is tevens mogelijk.

Terrastegels leggen

Het aanleggen van terrassen met terrastegels is één van onze specialiteiten. Terrastegels zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Elk met eigen voordelen en nadelen. U leest meer over soorten terrastegels in onze blog. De uitstraling van uw terras hangt grotendeels af van hoe vlak de ondergrond is en hoe netjes de tegels zijn gelegd. Wij zijn daar erg secuur in en gebruiken professionele apparatuur en bewezen bouwmethoden. Bent u al op de hoogte van het in eigen huis ontwikkelde Van Rijn Voegmortel? Hiermee voegen we uw terras in voor een langdurig onkruidvrij resultaat met 3 jaar garantie!

kosten tuinaanleg: klein en eenvoudig

Gratis offerte aanvragen

HoutComposietTegelsOverdektAnders

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

HoutComposietTegelsOverdektAnders