Veranda 2018-01-22T10:12:52+00:00
composiet vlonderplanken laten leggen: antraciete terrasdelen blind geschroefd

Veranda

Wilt u jaarrond beschikken over een fijne buitenkamer waar u kunt relaxen, werken, dineren of borrelen? Genieten van buiten met alle comfort van binnen. Ontspannen, tot rust komen en nieuwe energie opdoen. Met een veranda verlengt u het buitenseizoen. In de zomer kunt u buiten blijven zitten als het afkoelt. In het voorjaar ervaart u de eerste zonnestralen. En ook in het najaar of zelfs in de winter kunt u nog gebruik maken van uw veranda. Gelukkig heeft u geen last van een overtrekkende regenbui. Heater aan, kop thee of warme chocolademelk erbij. Heerlijk! In een maatwerk veranda van Van Rijn Tuinoplossingen beleeft u geluksmomenten met uw gezin, vrienden en familie.

Veranda’s ontwerpen en een veranda bouwen is onze specialiteit. Bent u van plan om een veranda te laten plaatsen of oriënteert u zich op de mogelijkheden? U kunt altijd even contact met ons opnemen voor een professioneel advies of een afspraak. We luisteren aandachtig naar uw wensen.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Gratis offerte aanvragen

Waarom voor ons kiezen?

Wij vinden de reis die we met u als klant maken minstens zo belangrijk als de eindbestemming, een mooie en duurzame veranda. We vertellen u waarom wij bijdragen aan geluksmomenten rondom huis.

  • Ruim 30 jaar ervaring in maatwerk tuinprojecten
  • Prettige communicatie en duidelijke afspraken
  • Uw wensen centraal, deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Wat anderen over ons zeggen

“Heerlijk genieten in mijn nieuwe veranda door Van Rijn Tuinoplossingen. Deskundig, aardige mensen, een aanrader!”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Hier bevinden onze klanten zich

composiet vlonderplanken laten leggen: gelijkvloerse vlonder in overkapping Strijen

Een maatwerk 3D ontwerp voor een veranda met eethoek, loungeset, houtkachel en bar

composiet vlonderplanken laten leggen: verhoogde vlonder in stadstuin Zaltbommel

Een houten veranda (douglas) aan huis met dakpannen en een zonnescherm

Gratis offerte aanvragen

Wat zijn de prijzen?

De kosten voor het laten maken van een veranda zijn vooral afhankelijk van:

  • De grootte en ondergrond
  • De materiaalkeuze en het afwerkingsniveau
  • Specifieke wensen, zoals zijwanden, vlonder, kozijnen, isolering, lichtkoepels etc.

Wij maken maatwerk veranda’s in de prijsklasse €3500,- en duurder (levering materialen en bouw). Wat een veranda kost, hangt sterk af van uw wensen. We inspireren u graag met verschillende mogelijkheden en adviseren u bij moeilijke keuzes. En we stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Neemt u contact met ons op?

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

5 tips voor de inrichting van uw veranda ontvangen?
U ontvangt de tips per e-mail.

Houten veranda – ambachtelijk vakmanschap

U kunt van ons een prachtige houten veranda overkapping op maat verwachten. Hiervoor werken wij samen met een kundige timmerman. We vertalen uw wensen naar een gepersonaliseerd ontwerp. Het bouwen gebeurt bij ons niet prefab, maar bij u op locatie met veel vakmanschap en liefde. En dat ziet u terug in het resultaat.

De keuze voor hout is nooit een verkeerde. De natuurlijke uitstraling past bij veel smaken, van klassiek en landelijk tot strak en modern. Er zijn meerdere opties, uiteenlopende soorten hout met verschillende eigenschappen, zoals duurzaamheidsklasse, onderhoudsbehoefte, prijs en uitstraling. U leest in onze blog wat voor soort hout past bij uw wensen en smaak. U leest ook over de voordelen en nadelen van verschillende soorten hout.

Klassieke veranda – een chique karakter

U kunt uw houten veranda laten schilderen. Gebroken wit is een uitermate geschikte kleur voor een klassiek en chique karakter. Een lichtkoepel of lichtstraat is optioneel bij al onze veranda’s. Als u daarvoor kiest, heeft u altijd voldoende inval van daglicht. Wel zo prettig, toch? Mooie daklijsten of koven maken het geheel af. Ziet u uzelf al jaren genieten van een prachtig luxe klassieke veranda?

Composiet vlonder – uitstraling van hout, gemak van kunststof

Voor de vloer van uw veranda kunt u kiezen uit verschillende opties. Een vlonder is misschien wel de meest passende keuze. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld hardhout, bamboe of composiet. In onze blog leest u 5 redenen om voor een composiet vlonder te kiezen. We geven u ook graag meer informatie over het laten aanleggen van een composiet vlonder. Het is ook mogelijk om te kiezen voor steentjes of tegels van een gebakken materiaal of uitgevoerd in beton. In deze blog leest u meer over de juiste bestratingskeuze.

Een veranda laten plaatsen in uw regio

Wij plaatsen tuinhuizen in onder andere de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Deurne, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Boxmeer, Tiel, Dordrecht, Waalwijk, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Antwerpen, Turnhout, Geel en Hoogstraten.

Laat u het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.