Zwemvijver 2018-01-22T10:13:11+00:00

Zwemvijver

Het is een mooie zomerdag. U geniet in de achtertuin en zou graag een frisse duik nemen. Een zwembad is niet wat u zoekt. Dat is namelijk maar een gedeelte van het jaar functioneel en ’s winters is het uitzicht erop niet mooi. Een vijver is jaarrond mooi, maar daar kunt u niet in zwemmen. Gelukkig is kiezen is niet per sé noodzakelijk! Een zwemvijver biedt waterpret en natuurlijke schoonheid in één.

Wilt u meer informatie over het laten aanleggen van een zwemvijver of wilt u weten wat een zwemvijver u kost? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst! Wilt u zich eerst nog meer inlezen? In onze blog vertellen we u wat een zwemvijver is en wat de voordelen en nadelen zijn.

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30 
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Gratis offerte aanvragen

Waarom voor ons kiezen?

Wij dragen graag bij aan het geluk dat u thuis ervaart. Waarom wordt u blij van een zwemvijver door Van Rijn Tuinoplossingen? Dit is waar wij voor staan.

  • Ruim 30 jaar ervaring in maatwerk tuinprojecten
  • Prettige communicatie en duidelijke afspraken
  • Uw wensen centraal, deskundig advies
  • Ambachtelijk vakmanschap en maatwerk
  • Prijstransparantie en kwaliteitsgarantie

Wat anderen over ons zeggen

“Erg tevreden over de deskundigheid van Van Rijn Tuinoplossingen, zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Een aanrader, tot in de puntjes verzorgd.”

“Een prettig proces met prettige mensen over de vloer en een prachtig eindresultaat. We kunnen Sisco, Chris en Ellen van harte aanbevelen!”

“We zijn erg tevreden over de werkwijze en de deskundige adviezen die we hebben gekregen. Onze veranda is schitterend geworden! Nu kunnen we in elk seizoen van onze tuin genieten.”

Hier bevinden onze klanten zich

Een luxe en ecologische zwemvijver bij een villawoning

Een zwemvijver met de vormen van een natuurlijk ven

Gratis offerte aanvragen

Wat kost een zwemvijver?

Een zwemvijver kan worden gemaakt in alle gewenste alle soorten en maten. Als u er echt in wilt kunnen zwemmen, is minimaal ongeveer 30m2 oppervlakte benodigd. Maar een klein natuurlijk dompelbad past in vrijwel iedere tuin. Maar wat kost zo’n zwemvijver nu eigenlijk? De kosten van een zwemvijver zijn niet per definitie hoger of lager dan die van een zwembad of vijver, maar volledig afhankelijk van uw wensen. De prijs hangt samen met de mate waarin u wilt uitpakken met materiaalgebruik, beplanting, verlichting en andere luxe toevoegingen, maar wordt ook beïnvloed door bijvoorbeeld de mate waarin de locatie makkelijk bereikbaar is. Kortom, een zwemvijver is écht maatwerk. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Horen we van u? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.

Gratis digitale brochure aanvragen
U ontvangt de brochure via e-mail.

Een zwemvijver maken in uw regio

Wij bouwen zwemvijvers in onder andere de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond, Deurne, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Boxmeer, Tiel, Dordrecht, Waalwijk, Kaatsheuvel, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Dordrecht, Antwerpen, Turnhout, Geel en Hoogstraten.

Laat u het ons weten als we iets voor u kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op 0031 (0)13 591 54 30 of info@vanrijntuinoplossingen.nl.