Uw tuinergernis duurzaam opgelost? Bel 0031 (0)13 591 54 30 of mail info@vanrijntuinoplossingen.nl

Voegmortel bestrating

Langdurig uw bestrating onkruidvrij

Bekijk de kosten
Naar portfolio

Heeft u ook zo’n hekel aan onkruid tussen de voegen van uw bestrating? Het is een veelvoorkomende ergernis. Met voegmortel is periodieke onkruidbestrijding verleden tijd. U hoeft niet meer arbeidsintensief aan de slag met een onkruidbrander, heet water, krabber of borstel. Bovendien bent u milieubewust bezig, want u zegt het tijdperk van het schadelijke Round-up vaarwel en u kunt ook andere chemische middelen, zoals azijn en chloor in de kast laten staan. U heeft het hele jaar door geen onkruid en voegmortel geeft een luxe uitstraling aan uw bestrating, wat het aanzicht op uw woning aanzienlijk verbetert. Bijkomend voordeel: bij hevige regenval heeft u veel minder last van opspattend vuil tegen uw gevel, auto en tuinmeubilair.  Geen geklungel met doe-het-zelfproducten. Het toepassen van voegmortel is een vakkundig karwei waarin wij zijn gespecialiseerd. Wij brengen voegmortel veilig, deskundig en professioneel voor u aan, mét garantie. Zo heeft u het beste resultaat. Voegmortel is gericht op gemak en tijdswinst, u kunt jaren genieten van onkruidvrije bestrating. Dat betekent meer vrije tijd met iedereen die belangrijk voor u is. Heerlijk toch?

Onze werkwijze
Voegmortel kleuren opties

Brochure-aanvraag
Meer informatie ontvangen? Wij sturen u graag onze digitale brochure ‘Voegmortel aanlegservice 2017’ per e-mail.

Geen onkruid tussen tegels met voegmortel

Alle voordelen op een rijtje

  • Milieuvriendelijke lange termijn oplossing voor onkruid tussen voegen, gericht op uitstraling en gemak
  • Vakkundig en professioneel aangelegd, geen rompslomp met doe-het-zelf voegmortels
  • Keuze uit verschillende kleuren en korrelgroottes
  • Tijdelijke bescherming tegen algengroei
  • Water- en luchtdoorlatend, geen verhoogde kans op wateroverlast en voldoende zuurstof voor omliggende beplanting
  • Minder opspattend tegen uw gevel, auto en tuinmeubels bij hevige regenval

Anderen gingen u voor en zijn zeer tevreden!

 Corné de Beer (Udenhout)

“Allereerst wil ik bevestigen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat van de voegmortel in mijn voortuin. Ik was al wat langer op zoek naar iets wat het probleem van het onkruid in de tuin waar ik me ieder jaar erg aan stoor kon oplossen. Daar ikzelf een schildersbedrijf heb en mijn huis m’n visitekaartje is, wilde ik al langer van dat probleem af zodat het complete plaatje klopt. Vanaf het begin tot het eindresultaat erg tevreden op alle gebied van deskundigheid zoals m’n eerste indruk me al ingaf. Van Rijn Tuinoplossingen,  een aanrader. Tot in de puntjes verzorgd, vanaf het eerste gesprek en advies tot uitvoering en facturatie toe.”

Marja en André Wittens (Rosmalen)

“We waren heel blij met onze oprit met gebakken klinkers en kinderkopjes totdat het onkruid weelderig in de voegen groeide. Omdat we met tweeën werken en in onze vrije tijd niet altijd met het onkruid bezig zijn, werd het steeds erger. Toen ik de reclame voor de voegmortel zag dacht ik direct “die moet ik hebben”. Na de offerte kon het al snel gerealiseerd worden. Dhr. Van Rijn heeft alles keurig afgeplakt om zo opspattend vuil tegen de gevel te voorkomen. Nadat het karwei klaar was werd alles keurig schoongemaakt. Niet alleen mijn voegen zijn mooi, maar ook mijn bestrating is erg opgeknapt. Een aanrader!”

Rob en Amy Teske (Moordrecht)

“Op veel plaatsen in de tuin groeide onkruid tussen de tegels. Na 7 jaar aanmodderen, besloten we te gaan voor deze oplossing. Sisco en Chris zijn vakkundig te werk gegaan en na een intensieve reiniging van de klinkers en de terrastegels onder een druk van 350 bar zagen deze er mooier uit dan ooit tevoren. Ook de voegen tussen te tegels werden grondig gereinigd en het resultaat zag er uit alsof de tegels er net nieuw waren ingelegd. Sisco en Chris zijn harde werkers en gaan secuur te werk en stoppen aan het einde van de dag pas met de werkzaamheden als het resultaat goed is en voldoening geeft.”

Bekijk onze voegmortel projecten

Naar voegmortelprojecten in portfolio

Deel dit met uw netwerk