Aanlegservice werkwijze 2018-01-22T10:06:09+00:00
voegmortel aanlegservice werkwijze: de stappen in beeld

Zo werkt onze Voegmortel Aanlegservice

Wilt u weten hoe wij uw bestrating langdurig onkruidvrij maken met onze unieke Voegmortel Aanlegservice? We leggen uw onze werkwijze stap voor stap uit. U kunt ook direct onze werkwijze in beeld bekijken.

Genieten van langdurig onkruidvrije bestrating in 3 stappen

Bij nieuwe bestrating die nog niet is ingevoegd, wordt stap 1 overgeslagen.

(1) Met een professionele vuilfrees verwijderen wij onder hoge waterdruk (350 bar) de voegen tussen uw bestrating. U hoeft zich geen zorgen te maken over opspattend vuil, aan de onderzijde van de spuitlans bevindt zich een kap om losgekomen materiaal op te vangen. Vanuit deze kap wordt het vuil via een slang direct afgevoerd. De roterende spuitkoppen zorgen ervoor dat de bovenzijde van uw bestrating intensief wordt gereinigd: algenaanslag en vuil verdwijnen en de originele kleur van uw bestrating leeft weer op.

(2) Daarna vegen we het speciaalzand gemengd met de poedervormige component C droog in. Als dit mengsel gelijkmatig is verdeeld, verwijderen wij met een bladblazer overtollig speciaalzand, zodat er geen resten overblijven op de bovenzijde van uw bestrating.

(3) Daarna brengen we een mengsel van water en de vloeibare componenten A en B aan. Door uw bestrating te besproeien, binden alle componenten tot een vast geheel. Na 24 uur uitharden kunt u genieten!

Gratis digitale brochure aanvragen

Direct contact opnemen

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Offerte ontvangen voor het laten aanbrengen van voegmortel?
Wij stellen graag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel voor u op.

Waarom kiezen voor onze Voegmortel Aanlegservice?

Op zoek naar een langdurige oplossing tegen onkruid op bestrating? We vertellen u graag meer over de voordelen van Van Rijn Voegmortel en onze Voegmortel Aanlegservice.

Wat kost voegmortel laten aanbrengen?

Interesse in het laten aanbrengen van voegmortel? We begrijpen dat u graag meer wilt weten over de kosten. We hebben voor u een aantal prijsindicaties op een rijtje gezet.

Welke voegkleuren zijn er mogelijk?

We lossen niet alleen uw onkruidprobleem op, maar brengen we de voegkleur ook in lijn met de kleur van uw bestrating. Uw bestrating krijgt hierdoor een luxe en verzorgde uitstraling. Bekijk de mogelijkheden en onze kleuradviezen.

Onze werkwijze in beeld

Het verwijderen van onkruid en voegen en het reinigen van bestrating met waterdruk

Het naspoelen van uw straatwerk na het verwijderen van het onkruid en de voegen

Als de bestrating is opgedroogd, vegen we het voegzand met component C droog in. Het overtollige zand wordt verwijderd met een bladblazer. 

Als het zand is ingevoegd, wordt de bestrating gesprayd met een oplossing van component A en component B in water. Na 24 uur uitharden geniet u jaren van onkruidvrije bestrating!