Kleuren 2018-01-22T10:05:58+00:00
voegmortel kleuren: samples

Voegmortel voegkleuren opties

Wilt u weten in welke kleuren wij voegmortel voor u kunnen aanbrengen? We laten u verschillende mogelijkheden zien waaruit u kunt kiezen als wij voor u onze voegmortel aanlegservice uitvoeren. Bekijk onze voegmortel kleuren uit voorraad en de optie om voegmortel in elke denkbare RAL-kleur te kiezen. Onze voegmortel bestaat uit een vuurgedroogd speciaalzand dat wordt gemengd met een droge component en twee vloeibare componenten. Als wij voegmortel voor u gaan aanbrengen, kunt u een zandkleur naar keuze selecteren. Wij leveren drie kleuren uit voorraad: naturel zandkleur, grijs (RAL 7035) en antraciet (RAL 7016). Het grijze en antraciete voegzand is kunstmatig kleurecht gekleurd (verkleurd niet door zonlicht).

Kleuradvies

Welke voegkleur past het beste bij uw bestrating? We geven u graag advies. Het is het mooist als u de voegkleur in lijn kiest met de uitstraling van uw bestrating. Bestrating is er in alle soorten en maten, van grote strakke tegels tot een bonte samenstelling van oude gebakken klinkertjes. Wij adviseren om een rustige voegkleur te kiezen die niet te overheersend is. Zo vestigt u de aandacht op uw bestrating in plaats van op de voegen. Over het algemeen geldt dat bij oud gebakken bestratingsmateriaal met brede voegen (zoals waaltjes met kronkelige vormen) onze zandkleurige voegmortel de beste optie is. Het is een succescombinatie met een rustige en natuurlijke uitstraling. Bij strakke bestrating met smalle voegen, zoals een betonsteen, betontegel of keramische tegel kunt u beter kiezen voor onze grijze of antraciete voegmortel, deze combinatie oogt modern en helemaal van nu.

Bekijk onze voegmortel kleurensamples
Noot: de foto’s zijn niet kleurgetrouw, de kleuren zijn slechts ter indicatie en corresponderen niet met het RAL-nummer.

voegmortel kleuren: opties uit voorraad

Gratis digitale brochure aanvragen

Direct contact opnemen

Bellen: 0031 (0)13 591 54 30
Mailen: info@vanrijntuinoplossingen.nl

Offerte ontvangen voor het laten aanbrengen van voegmortel?
Wij stellen graag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel voor u op.

Hoe werkt de Voegmortel Aanlegservice?

Benieuwd hoe wij voegmortel aanbrengen en eventueel voorafgaand onkruid op uw bestrating verwijderen,
uw voegen uitspoelen en uw bestrating intensief reinigen? We leggen uw onze werkwijze graag uit.

Wat kost voegmortel laten aanbrengen?

Interesse in het laten aanbrengen van voegmortel? We begrijpen dat u graag meer wilt weten over de kosten. We hebben voor u een aantal prijsindicaties op een rijtje gezet.

Welke voegkleuren zijn er mogelijk?

We lossen niet alleen uw onkruidprobleem op, maar brengen we de voegkleur ook in lijn met de kleur van uw bestrating. Uw bestrating krijgt hierdoor een luxe en verzorgde uitstraling. Bekijk de mogelijkheden en onze kleuradviezen.